Nxt Level stoomt bedrijven klaar voor events van de toekomst

Agenda / News

Nxt Level

'Hoe organiseer ik een evenement waar iedereen bij wil zijn?' Het antwoord op deze vraag krijgen ondernemers op donderdag 8 december tijdens Nxt Level. Gedurende een twee uur durende interactieve avondsessie geven experts inspirerende tips om van je volgend event een schot in de roos te maken. Organisatoren van dienst: eventplanner The Roc en cateringbedrijf Cuisine Catering.

« Heel wat bedrijven koesteren vandaag de dag de droom om een event te organiseren waar lang wordt over nagepraat, maar velen weten niet hoe eraan te beginnen, » vertelt Erwin Dielens, zaakvoerder van The ROC. « Succesvolle evenementen vergen immers een duidelijke doelstelling, een gezonde dosis creativiteit, een doordachte agenda en een weloverwogen planning. Om in te spelen op deze onwetendheid en geïnteresseerden te overtuigen van de meerwaarde van events, organiseer ik op donderdag 8 december samen met Cuisine Catering een gratis inspirerende en interactieve avondsessie voor bedrijven. »

Nxt Level start met een culinaire topontvangst door Bram Gers, zaakvoerder van Cuisine Catering. Nadien volgt een twee uur durende avondsessie waarin ervaren rotten in het vak tips geven om een event te doen slagen. « Niemand minder dan Maarten Vanneste, president en CEO van Abbit Meeting Innovators en president van Meeting Design Institute komt langs om interessante technieken en technologische oplossingen uit de doeken te doen die meetings echt zin geven, » gaat Erwin Dielens verder. « Daarna licht ik toe hoe je events kan organiseren die een positieve ROI opleveren. Deelnemers mogen zich verwachten aan een leuke interactieve sessie, niet aan een doodgewone PowerPointpresentatie. »Het event wordt afgesloten met een verfrissende netwerkborrel. De inspirerende avondsessie 'Nxt Level' vindt plaats op donderdag 8 december om 18u30 in het vernieuwde en vlot bereikbare bedrijvencentrum BIZZ 22 aan Parklaan 22 te Turnhout. Het einde is voorzien om 22u. De deelname is gratis maar registratie is wel verplicht. Meer informatie over de sprekers, het programma en praktische informatie vind u op de website.