Ogilvy Social.Lab en CCB verbeteren cyberbeveiliging met Safeonweb@work

Crea / News

Ogilvy Social.Lab en het Centrum voor Cybersecurity België (CCB) geven vandaag de aftrap aan een gloednieuwe campagne voor de lancering van Safeonweb@work. Met dat initiatief wil het Centrum voor Cybersecurity België bedrijven en organisaties in België helpen hun cyberbeveiliging te versterken en hun digitale activa beter te beschermen.

Voortbouwend op het succes van het populaire online platform Safeonweb dat cyberbeveiligingscontent en -diensten biedt voor Belgische burgers, breidt het CCB zijn focus uit naar bedrijven en organisaties. De Safeonweb@work-campagne introduceert een speciaal online platform dat is afgestemd op de unieke cyberbeveiligingsbehoeften van bedrijven en organisaties.

De campagne moedigt bedrijven aan zich te registreren op Safeonweb@work en gebruik te maken van deskundige tips en trucs om de cyberbeveiliging te verbeteren. Door  bewustzijn te vergroten en het gebruik van het platform te promoten, is het uiteindelijke doel om België tegen het einde van 2025 een van de minst kwetsbare landen in Europa te maken op het gebied van cyberbeveiliging.

Ogilvy Social.Lab kreeg de opdracht om een uitgebreide digitale campagne op te zetten voor de lancering van Safeonweb@work. Die campagne gaat vandaag van start en loopt heel de maand november.

Credits:

Agency

  • Account: Victoria Troisfontaine & Ann Deneckere
  • Creatives: Gregory Ginterdaele, Adnan Chehima, Maxime Andrien, Xavier Vanderplancke, Olaf Meuleman en Johan Van Oeckel
  • Strategy: Herve Paques, Diana Fu
  • Media & Social: Reginald Forrest, Nicolas Dewael, Loredana Polito
  • Website: https://atwork.safeonweb.be/
  • Tv-Producer: Kurt De Leijer
  • Internal Producer: Dominique Turnbull