Ogilvy Social.Lab en FamousGrey geshortlist voor WARC Awards 2024

Awards / News

Nu de WARC Awards for Effectiveness een Europees luik hebben, maken ook Belgische bureaus kans op een WARC Award. De zopas bekendgemaakte Europese shortlist bevestigt dat. Zijn de gelukkigen: Ogilvy Social.Lab Belgium met “I Love You But...” voor IKEA (Channel Integration) en FamousGrey Belgium met “The street is our showroom” voor Volvo (Path to Purchase).

In samenwerking met Lions werden er veranderingen doorgevoerd in de WARC Awards for Effectiveness 2024, waardoor de Awards groter zijn dan voorheen. De WARC Awards, nu in hun vierde jaar, eren de beste marketingcampagnes van over de hele wereld die strategisch briljant zijn en een effectieve impact hebben om zakelijk succes te stimuleren. Participanten nemen voortaan deel aan een van de vijf regionale awards: Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika, Midden-Oosten & Afrika en Noord-Amerika.

De regionale awards worden elk beoordeeld door jury's van hoog kaliber, bestaande uit senior marketeers van enkele van de grootste merken en topprofessionals van bureaus uit de hele regio. De jury's reiken bronzen, zilveren en gouden onderscheidingen uit voor elk van de twaalf categorieën.

Regionale winnaars met goud gaan automatisch de strijd aan op global niveau, beoordeeld door een high-profile superjury bestaande uit alle regionale juryvoorzitters (geen noodzaak om opnieuw deel te nemen of extra kosten te betalen) voor de kans om de Grand Prix status te behalen, de ultieme wereldwijde erkenning voor marketingstrategie en effectiviteit.

De inzendingen worden beoordeeld aan de hand van de wereldwijde standaard van de WARC & LIONS Creative Effectiveness en B2B Effectiveness Ladders.