Ogilvy & Social.Lab maakt ons opnieuw warm voor Ice-Watch

Budgets / News

105_ice-watch-horlogesNa een competitie tussen Isobar en Ogilvy & Social.Lab koos Ice-Watch Ogilvy & Social.Lab voor de herlancering van zijn merk. Het gaat om een complete sociale mediacampagne in meer dan 20 landen in Europa en Azië.

« 2017 is een belangrijk jaar voor Ice-Watch. We vieren ons 10-jarig bestaan en besloten een offensief actieplan uit te voeren om onze verkoop verder te stimuleren, » vertelt Jean-Pierre Lutgen, ceo van Ice-Watch. « Vandaag verkopen we 1,4 miljoen horloges per jaar. Het digitale luik vormt alvast onze topprioriteit, met onder meer een nieuw design voor onze website, een challenging strategie op sociale media en de ontwikkeling van nieuwe producten. We kozen doelbewust voor Ogilvy & Social.Lab omwille van zijn strategische aanbevelingen, creatieve voorstellen en gerichte media-aanpak. »

« We zijn heel blij dat wij de eer hebben gekregen om Ice-Watch, een prachtig Belgisch merk, te herlanceren in meer dan 20 landen, » legt Christophe Crasselts, client service director van Ogilvy & Social.Lab uit. « Dankzij ons internationaal netwerk zullen we Ice-Watch optimaal kunnen ondersteunen in de 5 continenten. Alle horlogemerken in deze categorie communiceren quasi op dezelfde manier, dus ging Ogilvy & Social.Lab voor een andere aanpak. Zo bekeken we in detail hoe Ice-Watch de interesse van zijn doelpubliek kon wekken in de newsfeed. Vervolgens gaan we op Facebook impactvolle content combineren met een stevige media-investering. Ook op Instagram willen we via een slimme aanpak optimaal investeren om het merk opnieuw op de kaart te zetten. Ten slotte zetten we Snapchat, het referentieplatform voor 16- tot 24-jarigen, in om terug top of mind te worden. Kortom, met een moderne en niet-alledaagse aanpak wil Ogilvy & Social.Lab graag de huidige generatie de Ice-Watch-producten laten ontdekken en hun ‘goesting’ voor dit topmerk weer aanwakkeren. »

Jean-Pierre Lutgen, ceo van Ice-Watch

Jean-Pierre Lutgen, ceo van Ice-Watch