Ogilvy Social.Lab verwelkomt vijf nieuwe collega’s

News / People

2023 brengt nieuwe maar ook bekende gezichten in de verschillende departementen van Ogilvy Social.Lab. Terug van weggeweest is Gregory Ginterdaele. Hij versterkt het agentschap opnieuw als Creative Director en zal samen werken met Willem Van Den Hoof.  

Ook Nurya Doorenbos keert terug naar Ogilvy Social.Lab als Strateeg bij TK.Lab, het gespecialiseerde TikTok-agentschap van Ogilvy/WPP. In 2019 maakte ze al deel uit van het Strategy team in Brussel. Daarna vertrok ze naar Duitsland, waar ze als merkstrateeg werkte voor Ogilvy Berlijn en vervolgens TikTok Duitsland. Nu is ze terug in Brussel en enthousiast om met TK.Lab lokale en wereldwijde adverteerders te bedienen met TikTok-mogelijkheden op het gebied van strategie, creativiteit, audio, media, commercie, invloed en intelligentie. 

In het account team start Louise Laes als Senior Account Executive. Dat doet ze na drie jaar bij HeadOffice in Herent. Daarnaast sluit ook Anaïs Van Der Heyden zich aan bij het team als Account Manager. Zij liep al stage bij het bureau in 2018 en ging daarna aan de slag bij Hungry Minds als Account Executive.  

Tot slot versterkt ook Fanny Deconninck het bureau als Junior Production Manager. Hiervoor werkte ze als Marketing Assistant bij Avieta waar ze verantwoordelijk was voor de externe communicatie en de organisatie van evenementen.