Ogilvy voor vijfde jaar meest bekroonde bureau bij Influencer Marketing Awards

Awards / News

Ogilvy was voor het vijfde achtereenvolgende jaar het meest bekroonde bureau bij de 2023 Influencer Marketing Awards. Het Influence-team van Ogilvy nam op 20 juli 2023 in totaal 23 awards mee naar huis, waaronder 10 gouden, 6 zilveren en 7 bronzen voor campagnes voor verschillende klanten, waaronder Dove, Coca-Cola, KFC, Mumbai Indians, ERA Woman Corp, MSD, Cruces x Rosas, Magalu, Citizens Bank en Samsung.

Dove's #TurnYourBack ging met twee keer goud naar huis, waaronder de inspirerende 'Together We Solved That'-prijs voor het gebruik van influencers om grote maatschappelijke problemen aan te pakken, en WPP Open X en Ogilvy behaalden twee overwinningen, waaronder goud voor Coke Zero #TakeaTaste in de zeer competitieve categorie Food & Beverage. Ogilvy Australië en KFC Australië namen de hoofdprijs mee naar huis in de categorie Meest Effectieve Samenwerking of Partnerschap voor "KFC Degustation". De kracht en wereldwijde schaal van Ogilvy's Influence team was volledig zichtbaar toen elke regio (NA, EMEA, LATAM, APAC) goud won voor Best Influencer Partnership Strategy.

Daarnaast werd Rahul Titus, Ogilvy's Global Head of Influence, uitgeroepen tot Game Changer of the Year - een erkenning en bekrachtiging van zijn leiderschap in een van de snelst groeiende mogelijkheden van de industrie. "Rahul lijkt een game-changing talent in de industrie te zijn met een sterk portfolio aan werk," aldus de jury. "Hij heeft over het algemeen een groot aantal onderscheidingen laten zien en heeft bijgedragen aan een aantal verbeteringen in AI-marketing."