Olivier Fey naar Mediafield en Mediaexpo

News / People

Na twee jaar bij Clear Channel en 20 jaar bij Posterscope te hebben doorgebracht, waar hij de functie van head of Posterscope bekleedde, besloot Olivier Fey om actief te blijven in het out-of-home-universum en vanaf 13 september het team van Mathieu France (Mediafield en Mediaexpo) te vervoegen als commercieel directeur.

“Mathieu en ik kennen elkaar al 18 jaar. Mathieu is net als ik een echte affichage liefhebber. We delen dezelfde waarden, zowel op professioneel als op menselijk vlak. Na 20 jaar aan de kant van de OOH specialist te hebben gewerkt, ben ik volledig overtuigd van het potentieel van de Mediafield en Mediaexpo producten. Ik kijk ernaar uit om het team te vervoegen en een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van Mediafield en Mediaexpo,” vertelt Olivier Fey.

Mathieu France gaat verder: “Het is geweldig nieuws dat Olivier heeft ingestemd met het Mediafield / MediaExpo-team. Het is een genoegen en een eer om een ​​commercieel directeur met een dergelijke expertise in ons midden te mogen verwelkomen. Het moedigt ons aan om door te gaan met het ontwikkelen van unieke (D)OOH-media, om onze missie te volbrengen: het leven van de medemens kleuren op een uitzonderlijke manier.”