OMCollective organiseert vierde editie OMConference

Agenda / Communication / News

  • 26/09/2022
  • Elisabeth Center Antwerpen

OMcollective organiseert op 26 september 2022, samen met 15 partners, de vierde editie van OMconference, met dit jaar duurzame marketing als centraal thema. Op 26 september gooit het Elisabeth Center in Antwerpen haar deuren open voor deze vierde editie. De aanwezigen worden ondergedompeld in een bad vol inspirerende sprekers waarbij ze ruimschoots de tijd krijgen om te netwerken met gelijkgestemden.

OMconference is een initiatief van digital marketing agency OMcollective uit Sint-Niklaas en 15 andere partners. Samen bundelen ze de krachten om hét marktingevent van het jaar op poten te zetten voor de marketing beslissingsnemer. Op OMconference krijgen de decision makers insights van een 30-tal boeiende sprekers en experts en leren ze interessante cases en merken kennen, verdeeld over 4 tracks. De dikwijls alarmerende impact van business op maatschappij en milieu vraagt om een andere marketingaanpak. Vandaar dat we de laatste jaren een merkbare shift naar meer duurzame marketing zien. Je kan er als merk ook niet omheen. En de marketing decision makers speelt daarin een zeer belangrijke rol tegenover de merk en de klanten. Op het menu worden talks voor van onder meer futuroloog Rik Vera, neuromarketeer Reinout Van Zandycke, onderzoeker en auteur van ‘De Duurzame Belg’ Wim Vermeulen, keynote spreker Christophe Jaucquet, Belofte van het Jaar Sarah Parent van Go Forest, groene zoekmachine Ecosia, boeiende cases van onder andere Too Good to Go, A.S. Adventure, Colruyt, O2O Bikes en nog zoveel meer, voorgeschoteld. Hoe zien zij duurzame marketing? Gaat dat enkel over een duurzaam productaanbod of hoe we onze marketingmiddelen duurzamer kunnen inzetten? En hoe je als merk daarmee naar buiten kan treden?

Waar en wanneer?

OMconference vindt plaats op maandag 26 september 2022 in het Flanders Meeting & Convention Center in Antwerpen en telt jaarlijks zo’n 1.100 aanwezigen. Tickets kan je al kopen vanaf 249 euro all in. Meer info over het programma, de sprekers en de tickets: www.omconference.be.