OMG! We zouden zelfs zeggen: WTF!

Limo_3 (1)

Crea / News

Limo_3 (1)OMG! Of zelfs WTF! Doen deze acroniemen een belletje rinkelen ? Het betekent niets minder dan Oh? Mmh Good!  en What The Fruit! Deze introductie van de nieuwe Granini-limonades zegt veel over de ambities van het merk... Een sprankelende en verfrissende aanpak, net zoals de limonade zelf. Na de eerste communicatiecampagne van deze winter gericht naar studenten, wil Limo zich deze keer focussen op jonge starters in een nieuwe omgeving. Het Limo-offensief van deze lente komt naar uw werkplek !

Limo_1Het is Boomerangfield dat met genoegen de komende acties van Limo granini op zich neemt. Samen met Limo creeërde Boomerangfield een menu à la carte. Vooraleer de blikjes daadwerkelijk aan de doelgroep te overhandigen werden eerst alle randvoorwaarden grondig op punt gezet. Enerzijds wordt een Limo-wagen - in de kleuren van het merk - over het hele land ingezet om een 'get together'-moment te creeëren met verfrissende en fruitige toetsen, voor een selectie van bedrijven, ongeacht hun omvang. Deze Limo-wagen leent zich echter niet voor elke bedrijfssetting. Daarom voorziet Boomerangfield een mobiele ploeg die ofwel intramuros binnen het bedrijf zelf aan de slag gaat ofwel de blikjes uitdeelt via een stand aan de ingang van het bedrijf. Conditio sine qua non is dat we anticiperen, het bezoek van het Limo team op voorhand aankondigen en de actie plannen zodat de uitvoering vlekkeloos kan verlopen .

Limo_2Limo sprankelt in drie verschillende smaken, waarbij elke smaak natuurlijk en origineel is : citroen & limoen, roze pompelmoes & cranberry, sinaasappel & citroengras ! 3 heerlijke smaken met als missie 30.000 nieuwe consumenten overtuigen tussen 25 april en 20 mei. Vreest U vergeten te worden ? Geen paniek ! Stuur een mailtje naar field@boomerang.be en de Limo-tour bruist dan zeker ook langsheen uw werkplek...