Onlyhumans zet Vlaanderen op de kaart als impactvolle congresregio

Crea / News

Internationale onderzoekers, beleidsmakers en ondernemers ervan overtuigen dat je in Vlaanderen impact maakt met je wetenschappelijk project: dat was de opdracht die Onlyhumans van VISITFLANDERS Convention Bureau kreeg. Daarop lanceerde het Antwerpse agency een opvallende campagne die de doelgroep rechtstreeks aanspreekt met de vraag: ‘what’s your milestone’?

Vlaamse baanbrekers

De voorloper van het internet. De jpeg-extensie. De anticonceptiepil. Belgische en Vlaamse wetenschappers liggen al decennialang aan de basis van baanbrekende projecten. Maar ook vandaag is Vlaanderen een impactvolle regio voor wetenschap en innovatie. Daarom schoof Onlyhumans recente, spraakmakende projecten naar voor om internationale wetenschappers te overtuigen hun blik op Vlaanderen te richten.

Organen printen en de groene Nobelprijs

Julius Persoone laat mensen met keelkanker opnieuw de smaak van chocolade ervaren. Ignace Schops kreeg de ‘groene Nobelprijs’ voor het eerste Nationaal Park in Vlaanderen. En Jasper Van Hoorick maakt bio-inkt waarmee 3D-printers menselijke cellen en organen kunnen printen. Onlyhumans spoorde in totaal vijf straffe Vlaamse wetenschappers op en schakelde hen in als ambassadeurs voor een Engelstalige awarenesscampagne op LinkedIn.

Vlaanderen is dé plek voor je congres

'What’s your milestone?’ spreekt wetenschappers, beleidmakers en ondernemers aan op hun ambitie. De campagne leidt naar een landingspagina met nog meer inspirerende verhalen van Vlaamse vernieuwers. Die bewijzen dat Vlaanderen een impactvolle regio is voor wetenschap en innovatie en daarom dé plek om je congres te organiseren.

Credits:

Agency: Onlyhumans (62MILES)
Brand: VISIT FLANDERS Convention Bureau
Client: Annelies Leysen, Hanne Pluim
Strategic direction: Pieterjan Van Wyngene
Contentstrateeg: Sven Van Herck
Creative direction: Alessandro Segatta
Content creation: Joachim Kamoen, Eline Stevens, Davy Van Lijsebeth en Lies Xhonneux Account team: Dennis Nicholls en Manou Oppalfens