Oona versterkt management

News / People

Shanice Engel (°1993) en Karen Moreaux (°1989) legden binnen Oona de afgelopen jaren de fundering van studio’s die geëvolueerd zijn tot key business drivers van het bureau. Voortaan vullen zij als associate partners de expertise in het managementteam aan met hun diepgaande kennis van de mediaconsumptie van millennials en Gen Z.

Bij aanvang een boutique agency, vandaag een full service content agency met kantoren in Antwerpen, Gent en Amsterdam en een team van +50 digital natives.  Sinds 2003 is Oona continu in transformatie om haar klanten waarde te blijven bieden, ahead of the curve. En dat voortaan met een intergenerationeel managementteam. Werner De Smet, CEO: “Met Shanice en Karen schuiven we twee complementaire profielen naar voor die bewezen hebbben zowel strategisch, operationeel als relationeel zeer sterk te staan. Ze zijn beiden zwaargewichten in hun domein en beschikken eveneens over een stevige dosis leadership en business development skills. Ze zijn de geknipte kandidaten om mee de toekomst van het agency uit te stippelen.”

De nieuwe nieuwe leden van het managementteam gaan nu niet direct op hun lauweren rusten.Shanice Engel: “Influencer marketing is internationaal een multibillion business met een uitzonderlijk hoge én meetbare conversiegraad.  Bovenaan mijn agenda staat daarom om influencer marketing ook in de Benelux te blijven pushen naar the heart of the story.  En dat via doorgedreven data-analyse, en zinvolle collabs met een mix van multinationals en coming local brands.”

En Karen Moreaux: “Ik heb de afgelopen drie jaar de entertainment studio ontwikkeld als key business driver binnen oona. Wat mij motiveert is om te vertrekken vanuit een sterk verhaal, de link zoeken met de juiste communities en daarmee impact genereren over alle kanalen heen.”