Hoe leeft u in uw auto?

tomtom

Communication / News

tomtomTomTom en Square Egg roepen autorijders overal ter wereld op om mee te doen aan de productie van een korte film over het leven op de weg. TomTom vraagt autorijders om de bijzondere en alledaagse momenten in de auto op te nemen en te delen voor de film Life in a Car. De film wordt volledig gemaakt met user-generated filmmateriaal en wordt geregisseerd door Natalia Andreadis. Zij werkte eerder mee aan Ridley Scotts bekroonde crowd-sourced film Life in a Day. TomToms film zal in september van dit jaar in première gaan.

“Life in a Car brengt autorijders van over de hele wereld samen door het delen van het verhaal over hun levens tijdens de dagelijkse autoritten,” zegt Andreadis. “Ik hou ervan om met echte mensen te werken en echte gebeurtenissen vast te leggen en ik kan niet wachten om alle prachtige video’s te zien die autorijders met ons gaan delen.”

TomTom heeft een verregaande passie voor het helpen van mensen bij hun autoritten,” zegt Corinne Vigreux, medeoprichter en managing director van TomTom Consumer. “We zijn betrokken bij miljoenen autoritten per dag en we zijn ontzettend opgetogen dat we nu samen kunnen werken met autorijders om iets unieks te produceren. Met de zelfsturende auto die in de nabije toekomst realiteit wordt, is het nu de perfecte tijd om vast te leggen hoe het leven in de auto anno 2016 uitziet, voordat dat voor altijd gaat veranderen.

Werknemers van TomTom hebben een eigen film gemaakt om autorijders wereldwijd aan te moedigen om zelf bij te dragen aan Life in a Car. Iedereen kan zijn videomateriaal uploaden met de speciaal ontwikkelde Facebook-pagina en apps voor iOS en Android. Video's insturen kan van 2 juni tot en met 15 augustus.