Orange speelt basketbal

Orange Basket 2

Communication / News

Orange Basket 2

Orange is de hoofdsponsor geworden van de nationale basketbalteams: de Belgian Lions, Belgian Cats en Pro Basketball League, de profliga van het Belgisch basketbal. De telecomoperator sloot een partnership met de bestuursorganen van het Belgisch basketbal om haar merk in ons land verder te ontwikkelen.

“We zijn heel blij dat we worden opgenomen in de Belgische basketbalfamilie," verklaart Cristina Zanchi, Chief Consumer Officer van Orange. "De samenwerking zal ons helpen onze merkbekendheid te versterken. Basketbal is met bijna 100.000 aangesloten leden namelijk de nummer één teamsport indoor in ons land. Basketbal wordt het hele jaar door gespeeld en inspireert mannen en vrouwen van alle leeftijden. We kijken er daarom naar uit om onze residentiële- en businessklanten de kans te geven deze unieke wedstrijden ten volle te beleven en hen een geweldige basketbalervaring te bezorgen.”

Orange Basket 1

Dankzij de samenwerking sponsort Orange het hoogste competitieniveau van het land. De twee nationale teams zijn de Belgian Lions - voor de mannen - en de Belgian Cats - voor de vrouwen. De Pro Basketball League is de nationale competitie van de tien beste basketbalteams van België. “We zijn zeer vereerd dat we gaan samenwerken met Orange," vertelt Arthur Goethals, voorzitter van de Pro Basketball League. "We kijken ernaar uit de dynamiek en het team spel van basketbal te verenigen met een 'love brand' zoals Orange, dat garant staat voor kwaliteit en expertise.”