Orbit by PUB 2020! Een topje van de ijsberg...

Communication / News

Nog een paar weken en dan is het eindelijk tijd voor de derde editie van Orbit by PUB. Dit jaar staat deze conferentie over duurzame marketing en communicatie helemaal in het teken van transparantie: een van de ingrediënten van een duurzame wereld. PUB biedt u, samen met partners Fairtrade Belgium, AG Insurance, Ikea en The Oval Office, een midweekonderdompeling aan. Orbit by Pub 2020 start online op maandag 19 oktober. De midweek begint voor deelnemers met de ontvangst van een Toolkit Bag, op het werk of thuis. Afsluiten doen we in stijl, met een live-uitzending op 22 oktober.

Het nieuws laat ons meer dan ooit inzien dat de sleutel tot een betere toekomst transparantie is. Als mediaprofessionals zien wij het dan ook als onze taak om samen met u, adverteerders, bureau, media, marketeers en docenten, op zoek te gaan naar hoe we onze benaderingen en ons gedrag in de toekomst kunnen veranderen. Zoals ieder jaar schotelen we u ook in 2020 een mooi panel aan sprekers voor, die elk om beurt hun ervaringen en knowhow op het gebied van transparantie met ons zullen delen. Onder hen Anne-Clotilde Picot, business development & transformation manager bij Ikea. “Transparantie is de beste manier om vooruit te geraken. Zonder transparantie is er geen debat en geen mogelijkheid tot samenwerking, terwijl het co-creatie is dat tot de meest innovante oplossingen leidt.”

Klaar voor een onderdompeling in transparantie? Schrijf u in voor deze derde editie van Orbit by PUB. Want de wereld van morgen begint vandaag. Maak gebruik van het Early Bird-tarief!