Al in uw agenda? Orbit by PUB 2021!

Agenda / News / Sustainability

  • 21/10/2021 15:00
  • Brussels

Blije gezichten hier bij PUB, want met veel trots mogen we u de vierde editie aankondigen van Orbit by PUB, dé conferentie rond duurzame marketing en communicatie. Van 18 tot 21 oktober 2021 nodigen we u uit voor een inspirerende vierdaagse rond een veelbelovend jaarthema: Human First! PUB-abonnees zijn erbij voor een prikje (en de online rondetafel zijn zelfs gratis), voor niet-abonnees ligt er een fantastisch aanbod klaar.

Duurzaamheid is niet denkbaar zonder aan onszelf te denken. Wij mensen zijn de drijvende krachten achter de wereld van morgen, maar we kunnen ook de vergetenen van de geschiedenis zijn. Sinds 2018 wil Orbit by PUB de markt bijeenbrengen rond enkele essentiële waarden. Thema’s als verandering en transparantie behandelden we eerder. Sinds maart 2020 maakt de wereld een crisis door die niet alleen met gezondheid te maken heeft. We vonden het dan ook van essentieel belang hiermee rekening te houden in onze editie van oktober 2021. Het thema ‘human first’ zal gedurende de vier dagen centraal staan. 

Digital Week

Van maandag 18 tot woensdag 20 organiseert de PUB 6 rondetafelconferenties (3 in elke taal). Daarin leidt een moderator het debat met twee deelnemers. Deze sessies van een half uur zullen online worden uitgezonden met de mogelijkheid voor deelnemers om vragen te stellen. 

Onze Nederlandstalige moderatoren

Maandag 18 - 09.00: Women Lead the way

Liesbeth Dillen, leadership activator, TEDx & inspirational speaker en trainer/business strategist (ex-Ikea, SHE works with wo-men,...) 

Dinsdag 19 - 09.00: Making human change happen

Thierry Cattoir, branding architect Remarkable Europe

Woensdag 20 - 09.00: Responding to consumer’s needs

Frija Leunens, head of corporate brand activation & verbal identity AG Insurance

Onze Franstalige moderatoren

Maandag 18 - 09.00: Women Lead the way

Anne-Clotilde Picot, business development & transformation manager Ikea

Dinsdag 19 - 09.00: Making human change happen

Christophe Koninckx, ceo en lead strategist Springtime Brussels

Woensdag 20 - 09.00: Responding to consumer’s needs

Nathalie Erdmanis, director of sustainability en director of strategic marketing, branding & data insights analytics AG Insurance

LIVE CONFERENTIE

Op donderdag 21 organiseren we een ‘face-to-face’-conferentie. Vijf sprekers zullen het thema ‘Human First’ bespreken aan de hand van hun ervaringen, initiatieven en casestudy’s. Deze conferentie zal ook worden gestreamd.

Onze sprekers

  • Isabel Verstraete, merkstrateeg, bezieler achter The Care Principles én voorzitter van FAM
  •  Jonathan Kubben, avonturier, digital marketing specialist en bedenker van het Instagram-account Mom I’m Fine
  • Benoît Vancauwenberghe, oprichter en creative directeur van het Brusselse bureau 20Something
  • Piet Colruyt, founder van Impact House, een hub voor changemakers (en ook kleinzoon van Frans Colruyt, oprichter van het supermarktimperium, zoals de naam al deed vermoeden).

De naam van de vijfde spreker wordt binnenkort bekendgemaakt.

Inschrijven voor deze vierde editie van Orbit by PUB kan via ons platform