Laatste kans voor early birds: Orbit by PUB: change is now!

Innovation / Marketing / Media / News / Sustainability

volkan-olmez-BVGMRRFQcf8-unsplashIn 2018 vond Orbit by PUB plaats, onze eerste conferentie gewijd aan duurzame ontwikkeling in de communicatie- en marketingwereld. En we doen dat opnieuw, op 24 oktober 2019! Want duurzaamheid is een eindeloos onderwerp, met een wereld vol eersteklas experts die ons de weg kunnen wijzen. Nog even en we maken onze twee laatste sprekers bekend. Een goed idee, vindt u? Wel, wij vinden dat ook. Daarom zetten we graag onze al aangekondigde gasten nog even op een rij. Zij zullen u op 24 oktober ongetwijfeld inspireren en intrigeren met hun visie op duurzaamheid.

De eerste gast die we mochten aankondigen is Olivier Corneille, verbonden aan de Faculteit Psychologie van UCLouvain. Onze gewoontes, gedragsveranderingen,… het zijn begrippen die voor hem weinig geheimen kennen.

Reclame en duurzaamheid, gaat dat samen? Ja, als het van Willem van der Schoot afhangt. En dat zal hij toelichten tijdens  Orbit by PUB. Willem van der Schoot is CEO van Havas Lemz in Amsterdam. Met 25 jaar ervaring op de teller, aan klantzijde en aan bureauzijde, weet hij waarover hij spreekt.

Als Frans onderzoeksjournaliste en televisiereporter voor France 2, France 3, France 5 en Arte hekelt Catherine Berthillier al meer dan twintig jaar al wie de wereld vernietigt. In 2011 besloot ze om haar kennen en kunnen ten dienste te stellen van de wereld van morgen en lanceerde ze het platform Shamengo,

Mobiliteit zal duurzaam zijn, of niet zijn. Daar zijn steeds meer mensen van overtuigd; Tijdens Orbit by PUB zal dus (ook) over mobiliteit worden gesproken. Bijvoorbeeld door David Favest, Favest is directeur Business to Business en lid van de raad van bestuur van Touring Royal Club of Belgium. En reclame en toerisme, gaat dat samen? Ja, als het van Griet Geudens afhangt. Griet Geudens is consulente toerisme kwaliteit – duurzaamheid bij Toerisme Vlaanderen. Door haar passie voor mensen en reizen is haar interesse in toerisme ontstaan. En dan vooral hoe een plek verandert door toerisme.

En last but not least: Adélaïde Charlier is een van de woordvoerders van Youth for Climate, maar de jonge Naamse is samen met haar Vlaamse ‘partners in crime’ Anuna De Wever en Kyra Gantois ook de spreekbuis van een generatie geworden, van de jongeren die de toekomst moeten garanderen. Als klimaatactiviste, en dat op een leeftijd van 17 jaar, verkondigt ze dezelfde boodschap als Orbit by PUB. En dus kan ook zij niet ontbreken op 24 oktober.

Inschrijven kan zoals steeds online. En daar vindt u ook de tarieven voor vroege vogels. Dus waar wacht u op?