Outbrain Unveil - Het adverteerdersevenement van 2022 dat je niet mag missen

Media / News

* PARTNER CONTENT *

Het betrekken van jouw digitale doelgroepen in 2022 is belangrijker dan ooit! Unveil 2022 is een 40 minuten durend gratis evenement gewijd aan adverteerders, waar ze de belangrijkste innovaties van Outbrain zullen onthullen om consumenten over de hele wereld te bereiken.

Unveil, het gratis digitale evenement voor adverteerders van over de hele wereld die zich willen aanpassen aan de nieuwe norm, is terug op 15, 16 en 17 maart!

Na de 2021-editie, die enkele duizenden deelnemers samenbracht, kondigt Outbrain de tweede editie aan van zijn wereldwijde en virtuele evenement - Unveil 2022 - en voegt nieuwe thema's toe. Creativiteit, touchpoints, data (cookieless), tracking tools: digitaal als belangrijkste marketing hefboom zal in de schijnwerpers staan.

2021 was een belangrijk jaar in de ontwikkeling van het bedrijf, met een investering van $ 200 miljoen door The Baupost Group, een IPO, de overname van vi en de lancering van veel nieuwe oplossingen. Tijdens Unveil 2022  laat het adtech-bedrijf zien hoe het een belangrijke partner voor adverteerders is geworden. Dit evenement zal ook de aanpak uitleggen die Outbrain gebruikt om adverteerders te helpen hun digitale communicatie te heroverwegen en de prestaties van hun campagnes te verbeteren.
Eytan Galai, Chief Revenue Officer bij Outbrain: "Unveil is een groot evenement voor adverteerders over de hele wereld. Het is een kans voor hen om de nieuwste innovaties en functies van ons platform te zien. Hierdoor kunnen ze de beste benaderingen en strategieën toepassen om concurrerend te blijven in hun markt."  

RSVP Now! 

"Dit evenement sluit een van de meest opwindende jaren in de geschiedenis van Outbrain af", besluit Lior Charka, VP Product bij Outbrain. "Een belangrijk element dat bijdraagt aan ons succes is onze aanzienlijke en voortdurende investering in innovatie, waardoor we de krachtigste tools op de markt kunnen bieden, ter ondersteuning van prestatiedoelen en KPI's."

Zorg ervoor dat u zich hier registreert als u toegang wilt tot deze exclusieve inhoud!