Oystershell kiest voor FamousGrey

Budgets / News

OystershellSinds maart mag FamousGrey Oystershell tot haar klantenportefeuille rekenen. Oystershell Laboratories is een producent van innovatieve healthcare producten. Door middel van constante research naar nieuwe formules zorgt Oystershell er niet enkel voor dat de gezondheid van de huidige generatie er op vooruit gaat, maar ook die van de volgende generatie.

FamousGrey werkt momenteel alvast volop aan een nieuwe multimediale lanceringscampagne voor hun geavanceerde magnesiumsupplement, Ultractive. Dankzij een innovatief productieproces en het gebruik van superieure technologie zorgt Ultractive ervoor dat de hoge dosis magnesium volledig geabsorbeerd wordt. Hierdoor garandeert het een supersnelle werking. De campagne zal deze zomer gelanceerd worden.

Oystershell specialiseert zich in over-the-counter healthcare producten voor consumenten. Daarnaast blijft de producent ook zoeken naar nieuwe manieren om het leven van de consumenten te verbeteren. Echte innovatie kan volgens hen enkel bereikt worden met de hulp van hun klanten, partners en werknemers. Door gebruik te maken van hun input slagen ze er in om nieuwe producten te ontwikkelen die nog beter inspelen op de vraag van de consument.