Packaging Innovations van Amsterdam naar Brussel

Packaging Innovations, un événement EasyFairs

Agenda / Design / Innovation / News

Logo_EASYFAIRS_RGB
Na vier succesvolle edities in Amsterdam zal op 25 en 26 november 2015 de hoofdstad van Europa voor het eerst gastheer zijn van Packaging Innovations, een organisatie van Easyfair. Topsprekers en circa 50 bedrijven met innovatieve technieken, materialen en designs van verpakkingen en productpresentatie vormen het hart van dit b2b-event. Het event vindt plaats in Paleis 10 (Brussels Expo). Gratis voor brand owners, marketeers en designers!

Neuromarketing inzichten en verpakkingsdesign, de laatste internationale trends van intelligente verpakkingen, verpakkingsontwerp op het hoogste niveau in de competatieve luchtvaartsector, bij Packaging Innovations staat voeding voor de creatieve geest centraal in het masterclassprogramma. De volgende onderwerpen en sprekers staan onder andere klaar op 25 en 26 november aanstaande:

  • Wat zegt ons brein; do’s en don’ts in verpakkingen– Martin de Munnik – Neuromarketing strateeg en auteur van De Koopknop.
  • Verpakkingsontwerp op het hoogste niveau; inzichten uit de competitieve luchtvaartsector – Ariane van Mancius – Eigenaar Now New Next
  • Global Packaging trends, o.a. in Intelligent Packaging – Dick de Koning en Johan Glacer - PACKZ.
  • Alles is verpakking in het succesverhaal van Nespresso – Wim de Schutter – Marketing Manager Nespresso BELUX.
  • Het tijdperk van Emotie is aangebroken – Filip Weymans – Director Marketing Labels and Packaging – Xeikon

Het volledige programma en tickets via de website www.packaging-innovations.be.