#PakjeLiefde in Antwerpen

bol valentijn

Marketing / News / Retail

bol valentijnRetailer bol.com bedacht dit jaar voor Valentijn een oplossing om je geliefde op een originele manier te verrassen: geef jezelf cadeau met #PakjeLiefde. Een speciale doos waarin je jezelf kan verpakken als het meest persoonlijke valentijnscadeau ooit. Je kan de doos gratis bestellen bij aankoop van een geschenk uit de speciale bol.com valentijnswinkel. De Antwerpse fietskoerier Parcify helpt bol.com om deze liefdevolle cadeautjes te bezorgen. Zij doen dat bovendien waar je je ook bevindt in de stad. Om de bijzondere doos onder de aandacht te brengen bij cupido’s fietsen er afgelopen zondag Parcify-fietskoeriers door de Antwerpse binnenstad fietsen, voor de gelegenheid uitgedost als #PakjeLiefde.

Bol.com werkt voor de bezorging van zijn assortiment in België samen met PostNL en met Bpost voor de bezorging bij een aantal Belgische afhaalpunten. Om Belgische klanten een nog bredere keus aan leveringsmogelijkheden te bieden, is bol.com onlangs gaan samenwerken met de Antwerpse fietskoerier Parcify, voor leveringen in Antwerpen, Gent en Brussel, tussen 7.00 en 23.59 uur.

En voor diegenen die Valentijn (tot nu) negeerden, biedt bol.com nog een extra hulp. Want als je op 14 februari vóór 12.00 uur bestelt, dan kun je jouw pakketje via de bol.com service ‘Vandaag Ophalen’ nog dezelfde dag vanaf 17.00 uur ophalen bij een van de speciaal geselecteerde bol.com afhaalpunten bij Albert Heijn.