Parfie rijdt rond met Merci Mobiel

Communication / News

Het mag weer. In beperkte kring samen eten en drinken. Parfie maakt deze ontmoetingen graag nog gezelliger, lekkerder en sfeervoller. Drijvende kracht achter dit nieuw initiatief is eventplanner Sofie Remmery, die reeds haar sporen verdiende met Sisters At Work. Met Parfie richt ze zich op het organiseren van kleine en middelgrote evenementen met een ecologische en lokale toets. Vandaag kan je Parfie al spotten met de Merci Mobiel.

Samen met twee gelijkgezinde partners, Pasta Puur en Camillus, stampte Parfie de Merci Mobiel uit de grond. Een coronaproof concept om op een leuke en veilige manier vandaag gezellige ontmoetingen mogelijk te maken. Bedrijven die hun klanten of medewerkers willen bedanken en samen de voorbije moeilijke maanden willen afsluiten zijn bij Parfie aan het goede adres. De Merci Mobiel zorgt voor vers en kleurrijk lekkers van lokale handelaars. De hapjes worden op een veilige manier vanuit een foodtruck en op oma’s feestelijk servies geserveerd.

Om alles waar te maken rekent Parfie resoluut op gelijkgestemde en ambachtelijke partners die zorgen voor lokaal lekkers. “Als het bijvoorbeeld om een dessertbuffet gaat dan contacteren we de lokale bakker al dan niet in combinatie met een zuivelhoeve in de buurt. Ook voor de dranken gaan we zo lokaal mogelijk. Een persoonlijke favoriet uit het lokale gamma is Vlaamse cola. Op deze manier schep ik verbinding in alle richtingen: tussen mij en m’n klanten, tussen mij en m’n leveranciers maar ook tussen alle partijen onderling. Mijn idee is dat solidair ondernemen meer loont dan elkaar te beconcurreren,” aldus Sofie Remmery van Parfie.