Partena Ziekenfonds kreeg wijs platform

Awards / News

Sitecoreaward WijsDe nieuwe website die Wijs maakte voor Partena Ziekenfonds won gisteren de Omnichannel Automation Award op de Sitecore Experience Awards. Hoge relevantie en een slimme content-strategie stonden hierbij centraal.

Partena Ziekenfonds is een onafhankelijk ziekenfonds dat al een aantal jaren klant is bij Wijs. Na jarenlang goede dienst was de oude website aan vernieuwing toe. Er werd een pitch uitgeschreven voor een nieuwe, hedendaagse website die de groei van het ziekenfonds verder zou ondersteunen. Wijs dong mee en won de pitch. Vanuit de Landsbond van Onafhankelijke Ziekenfondsen, het overkoepelend orgaan boven Partena Ziekenfonds, werd gekozen voor Sitecore als technologie voor de verschillende leden die momenteel de transitie naar een nieuwe website maken. Sitecore laat namelijk toe de website te personaliseren volgens een aantal parameters om tot een unieke, persoonlijke en relevante experience te komen. De juiste inhoud en boodschap wordt aan de juiste persoon getoond, zeg maar.

Vroeger had Partena Ziekenfonds een aantal websites met diverse onderwerpen. Partena is immers meer dan een ziekenfonds alleen. Zo bieden ze poets- en strijkhulp aan via dienstencheques, voorzien ze thuiszorg aan bejaarden, kan je je peuter naar de kinderopvang brengen en werken ze aan gezondheidspromotie. De diverse sites zijn nu allemaal samengebracht op één url met geactualiseerde en nieuwe inhoud en een makkelijke manier om aan te sluiten bij de verschillende diensten.