Partenamut en Happiness hebben samen duizend kwaaltjes

Crea / News

bestJPEGHappines heeft voor Partenamut de campagne "Parce que la vie n’est pas un conte de fée" verder uitgebouwd naar "Vous aimez, vous aussi, les histoires qui finissent bien ?". Een evolutie bedoeld om de modernisering te weerspiegelen die Partenamut onlangs onderging in termen van moderne gezondheidskwesties (burn-out, geneeskunde met twee snelheden,...).
Dat deed happiness aan de hand van enkele nieuwe personages, om zo meer empathie te tonen en identificatie mogelijk te maken. Elke gezondheidskwestie kreeg een eigen personage, wiens verhaal te horen is via radiospots van 30 seconden en andere digitale touchpoints. Maxime Millebobos, Cathy Quartdetour, Rose Rirencoin, Sacha Savapas, Alain Failmalin, Floralie Fleurbleue, Ondine Overrabien... Het zit 'm in de naam! Maxime Millebobos kreeg ook een televisie- en onlinespot om de saga compleet te maken.

Credits:
Agency: Happiness Brussels
Client: PARTENAMUT
Client contact: Luc Van Mellaert (Sales & marketing director), Valérie Dekeyser (marketing & communication manager), Yasmina Dumont (gestion de projets
marketing et communication)
CEO: Karen Corrigan
Chief Creative Officer: Geoffrey Hantson
Creative Director: Philippe Fass
Creatives: Michel Simos, Stéphane Opdenbosch
Strategic Director: Isabelle Koelman
Group Account Director: Nathalie Marchand
Account Manager: Camille Martin-Schmets
Producer: Sophie Gunsbourg
Production house: Squarefish
Sound studio: Thinkntalk
Media Agency: Robert & Marien