Party op het vliegtuig...

TOMORROWLAND---2014-07-17---PhilippeWuyts----Flight--036

Communication / News

TOMORROWLAND---2014-07-17---PhilippeWuyts----Flight--036

Duizenden feestvierders komen vandaag aan op Brussels Airport. Hun bestemming: Tomorrowland. Het wereldbekende muziekfestival brengt dit weekend 180.000 muziekfans van verschillende nationaliteiten samen op De Schorre in Boom, waarvan 11.123 festivalgangers worden overgevlogen op een party flight van Brussels Airlines. De luchtvaartmaatschappij daagt dit jaar iedereen op het festivalterrein uit om zoveel mogelijk nationaliteiten samen te brengen in de #BiggestInternationalSelfie.

In totaal worden 80 vluchten omgetoverd tot party flights, met muziek aan boord. Op vier vluchten speelt zelfs een live DJ een set op 30.000 voet hoogte. En alle vluchten kunnen live gevolgd worden op brusselsairlines.com/TMLpartyflight.

DSC_4220

Tijdens Tomorrowland geeft Brussels Airlines tot slot alle bezoekers net zoals vorig jaar weer de kans om het festival vanuit de lucht te beleven, dankzij de Cloud Rider, een reuzenrad van 55 meter. Alle Tomorrowland-bezoekers worden gratis verwelkomd voor een rondje op het rad, dat spectaculaire uitzichten biedt over het festivalterrein en ver daarbuiten.