Paul Baeyaert leidt Cohn & Wolfe Paris

Paul Baeyaert (1)

News

Paul Baeyaert (1)Cohn & Wolfe trok onze landgenoot Paul Baeyaert aan als managing director van de vestiging in Parijs. Hij volgt er Nicky Guertin op, die het bedrijf verlaat. Paul Baeyaert zal er instaan voor de strategische groei van het communicatiebureau, neemt de leiding over de dagelijkse activiteiten en fungeert tezelfdertijd als senior consultant voor klanten. Op die manier zal hij een rol spelen in de ontwikkeling van nieuwe activiteiten. Hij rapporteert aan Scott Wilson, managing director van Cohn & Wolfe EMEA.

Paul Baeyaert werkte als pr-consultant voor klanten als Brussels Airlines, Citibank, Europese Commissie, Eli Lilly, FEVE (The European Container Glass Federation), GE Capital, General Motors, Goodyear, Internationaal Olympisch Comitéé, KPN/Orange, MasterCard, Motorola, Nestlé/Nespresso, PwC, Samsonite en UPS. Van 2003 tot 2015 was hij verbonden aan Weber Shandwick in diverse functies, de laatste was die van CEO voor België. Daarvoor was hij deputy head of marketing communications bij Hill & Knowlton EMEA and managing director public relations bij Hill & Knowlton Belgium. Na zijn vertrek bij Weber Shandwick richtte hij zijn eigen bedrijf op, Paul Baeyaert Consulting.

Cohn & Wolfe Paris werkt voor lokale en globale klanten, zoals Ameublement français, Colgate, Dell, Energies & Avenir, de Europese Commissie en Pfizer.