Paul Woolley en ACC mikken op procurement

Agenda / News

69fe51e9-04fb-4128-8f00-f0a5234f1532Klanten willen vandaag het onderste uit de kan en meestal ook nog de bodem er gratis bij. Als ceo, client service manager, financieel directeur of andere onderhandelaar bij contractnegotiaties kun je dus maar beter gewapend zijn. Daarom organiseert ACC Belgium de tweedaagse cursus “Negotiating & Dealing with procurement”.

U krijgt een boeiende mix van theorie en praktijk met ruime aandacht voor praktische oefeningen, individueel en in groep. Het objectief is u vertrouwd te maken met procurement en hoe adverteerders ermee omgaan, met als einddoel uw bureau-inkomen niet alleen te beschermen, maar ook te optimaliseren.

Tijdens dag 1 wordt er gefocust op procurement. Wat houdt het in? Hoe bereid ik een negotiatie voor? Hoe verbeter ik mijn verkoops- en negotiatietechnieken? Waarop moet ik letten bij internet procurement? Dag 2 gaat dan weer in op negotiëren en eindigt met een slotsessie met synthese van de volledige leerstof in een case study. Lesgever van dienst is Paul Woolley is group chief operating officer CPM/London (Omnicom group) en director of European commercial procurement DAS. Inschrijven voor de cursus kan via de website.

Praktisch:
Data: en & 28 September 2017
Plaats: ACC Belgium, Sint-Huibrechtsstraat 17, 1150 Brussel
Cursusprijs: 1800€ (excl. BTW)
Taal: Engels