Pebble Media versterkt portfolio via NextRégie

Pebble

Media / News

 

PebbleMet de aankondiging van de samenwerking met 2dehands.be nog fris in het geheugen, mag Pebble Media met trots melden dat het portfolio sinds 14 maart versterkt is met de sites BFMTV.com, 01net.com en Eurosport.fr. De komst van deze drie sites is het resultaat van de samenwerking tussen Pebble Media en NextRégie in Frankrijk.

BFMTV.com is de nummer 1 informatie- en videosite in Frankrijk. De site focust op live verslaggeving via actuele informatie, sport, economie en reportages. Door 24u op 24 uit te zenden worden dagelijks meer dan 200 videoclips gemaakt. In België bereikt BFTMTV.com een maandvolume van meer dan 1 miljoen page views.

Sinds meer dan 16 jaar verslaat 01net.com over alle high-tech actualiteit. Met meer dan 1.8 miljoen page views per maand is het de nummer 1 Franstalige site binnen dit segment. Je vindt er elk high-tech nieuws terug, maar ook verslaggeving over grote events en beurzen. Zijn specifiek labo test meer dan 750 producten op jaarbasis, wat zich vertaalt in 20 testvideo’s per maand.

Wie sport zegt, zegt Eurosport.fr. Met een team van journalisten en experten wordt elk sportthema aangesneden met relevante en diepgaande analyses. Bijna 120 sportdisciplines komen aan bod, met meer dan 100 artikels en 15 video’s per dag. Het succes van Eurosport.fr vertaalt zich in België in 4,3 miljoen maandelijkse page views.

Deze drie sites zullen voortaan in de CIM-meting worden opgenomen.