Perrier verveelt nooit

Crea / News

PerrierPerrier start vandaag met een opvallende #SAYNOTOORDINARY-campagne die via geolokalisatie de doelgroep van millennials mobiel entertaint op een moment dat ze zich vervelen. Een campagne van Perrier en Google, uitgewerkt door het Franse bureau Mazarine.

Consumenten ontvangen, afhankelijk van hun situatie, een van de vijf extravagante filmpjes op hun smartphone. Deze spelen in op het moment van verveling dat ze dan beleven. De ‘held’ uit de filmpjes bevinden zich telkens in een saaie, irriterende of banale situatie die op dat specifieke moment zeer herkenbaar is voor de betrokken consument. Via het filmpje beleeft deze laatste een extravagante en ludieke situatie die het moment van verveling in de file, aan de trein- of metrohalte, in de saaie vergadering, bij het wachten op vrienden of in de wachtrij aan de kassa doorprikt.

Ook via social media, platformen zoals Spotify of Uber Eats en verscheidene websites krijgen consumenten voorts leuke foto’s en informatie, zoals een playlist of een gratis wificode, op het moment dat ze er actief op zijn.
Op verschillende momenten gedurende de campagne is #SAYNOTOORDINARY ook live aanwezig met buitengewone stunts in het straatbeeld tijdens verkeersopstoppingen, op drukke momenten in de supermarkt, tijdens vergaderingen in kantoren, bij wachtende mensen in bars en restaurants en tijdens de spits in de metro.

Deze campagne weerspiegelt het nieuwe merkimago en kadert in de verjongingsstrategie van Perrier als een water dat een nieuwe generatie consumenten uitdaagt om resoluut te kiezen voor buitengewone momenten. De doelgroep van millennials is steeds op zoek naar nieuwe prikkels en kicks maar ontsnapt natuurlijk niet aan de dagelijkse banaliteit waartegen Perrier de remedie bij uitstek wil zijn,” zegt Fabienne Scheyvaerts, senior brand manager bij Nestlé Waters.