Petimat Abubakarova  

New kids in town

Ik ben Petimat Abubakarova, of gewoon Peti, dat mag ook. Ondertussen ben ik al een zomer lang de kersverse junior digital strategist bij Bridgeneers, maar gelukkig ken ik het hier al goed. Tot in juni was ik nog student Bedrijfsmanagement bij UCLL, daar zat ik drie jaar uit te vogelen wat ik eigenlijk wou doen. Een moeilijke opdracht, want er is zoveel dat me interesseert. Enter de communicatie-en marketingwereld, een wereld waar alles snel gaat, innovatief moet zijn en alles, van potjes yoghurt tot vaccinatiecampagnes, de revue passeert.  

Mijn stageplaats, die zocht ik dan ook op zo’n plek. Een plek vol dingen om bij te leren. Blijkt niet evident te zijn, zo’n plek vinden. Gelukkig begeleidde een van mijn lectoren me richting Bridgeneers, een full-service communicatiebureau waar sustainability en maatschappelijke meerwaarde hoog in het vaandel gedragen worden. Daar werd ik meteen, met de nodige begeleiding van heel het digitale team, in het diepe eind van het zwembad gegooid om alles over digitale strategie, campagnes, content en voor een of andere reden ook taart te leren.  

Nog fijner dan die stage is dat ze mij bij Bridgeneers al even interessant vonden als ik hen, met als resultaat een vast contract om de strategische afdeling te ondersteunen.