Pharmamarket kiest voor echt met Fightclub

Crea / News

Een competitief landschap voor online pharma. Dit wakkerde de noodzaak aan voor PharmaMarket om zich af te zetten tegen de concurrerende merken; allen met een gelijkaardig aanbod en eerder kille look én feel. Maar eigenheid is wat je onderscheidt. Hoe communiceer je enerzijds het eindeloze aanbod, anderzijds de kleurrijke persoonlijkheid van het merk? Weg van stock. Weg van generiek? Tijd voor esthetiek, vonden ze bij Fightclub.

"We willen ons onderscheiden van de concurrentie door de campagne op een volledig andere manier aan te pakken. Door vooral te focussen op mensen willen we aantonen dat we dichtbij onze doelgroep staan (wie ze ook zijn, hoe ze er ook uitzien, wat ze ook meemaken). We willen hen helpen met het worden van de beste versie van zichzelf door producten aan te bieden doorheen hun hele leven (van kop tot teen)," vertelt ​​Andreas Remes, business manager bij PharmaMarket.

De baseline alsook het concept “Alles voor jouw gezondheid” werden creatief vertaald. Zo werden echte lichamen van kop tot teen – geshoot op pellicule – gecombineerd met een greep uit het assortiment. Voor elk lichaam, in elke levensfase, op elk moment een geschikt product.

Pharmamarket koos voor Fightclub België als creatieve partner, dit met Initials LA en Marnik Alfons Boekaerts en Max Meyer als regisseursduo. Het resultaat van deze samenwerking? Voor PharmaMarket de eerste keer een synergetisch effect tussen creatie, performance en branding.

Credits

Client: PharmaMarket ​
​Contacts: Natasja Triki, Andreas Remes ​ ​ ​
​Managing Director: Dennis Kenis ​
​Art Director: Claudia Zwartjes ​
​Copywriter: Carmen Van Buggenhout ​
​Creative Consultant: Bart Gielen
​Account Director: Kim Devos ​
​Account Manager: Ellen Benoit ​
​Graphic Designers: Mona-Lisa Venlet + Bert Tas  ​
​Creative Director: Stijn Pauwels 
Production Company: Initials LA ​
​Director & Photographer: Studio Alfons Meyer ​
​Producer: Sarah Theys ​
​Gaffer: Louis Philippe Beauduin ​
​Electro: Eva Somers ​ ​
​Hair & Make up: Vicky De Fré ​ ​
​Set Dressing: Bram Sterckx ​ ​
​Edit: Studio Alfons Meyer ​
​Music: Maximilian Dobbertin