Philippe Bindels versterkt AddRetail

Philippe Bindels

News

Philippe BindelsAddRetail verwelkomt Philippe Bindels (ex-ceo van Hello Agency) en bouwt zo het management team uit om zich verder te kunnen blijven ontwikkelen. AddRetail is het allereerste Belgische bureau dat zich 100% toespitst op retail. Het werd vorig jaar opgestart en onderging alvast een indrukwekkende groei.

« We hebben AddRetail vorig jaar gelanceerd met de bedoeling een innovatieve speler op de B2C retailmarkt te worden, » vertelt ceo Myriam Blanpain. « De resultaten hebben niet lang op zich laten wachten. Al snel hadden we een tiental klanten, waaronder grote namen in de Belgische retail zoals bijvoorbeeld Carrefour Hypermarkten, Planet Parfum, Tom & Co, Club, Standaard Boekhandel… Ook kunnen we rekenen op een dertigtal gepassioneerde, toegewijde medewerkers. We hebben echt een vliegende start gekend en werken momenteel aan een heel aantal projecten. Ons management team versterken was dus een must om deze koers verder te kunnen zetten. Philippe, die al ruim 25 jaar ervaring heeft in B2B en B2C retail communicatie, is dan ook de uitgelezen persoon om ons hierbij te helpen. »

Bindels zal instaan voor de commerciële ontwikkeling van het agentschap, de groei op nieuwe markten en de versterking van het aanbod inzake technologische en digitale producten. « Ik heb altijd belang gehecht aan de manier waarbij technologie kan helpen om communicatieprojecten makkelijker te ontwikkelen, » vertelt Bindels. « Vandaag wordt er door de verschillende spelers op de markt steeds meer rekening gehouden met deze dimensie, maar AddRetail blijft een voorsprong behouden dankzij de omnichannel tools die zij geïntegreerd hebben in hun aanbod... Ik stap dan ook met veel plezier opnieuw binnen in de wereld van de retail communicatie, in een fantastisch team zoals het deze. »