Pieter Van Tendeloo nieuwe strategic director AddRetail

News / People

Pieter Van Tendeloo begint het jaar goed: hij gaat van start als strategic director bij AddRetail, het communicatiebureau dat zich exclusief richt op retail. Voor Van Tendeloo, die meer dan twintig jaar ervaring heeft in marketing en digitale strategie, is dit geen stap in het onbekende. Hij werkt opnieuw samen met AddRetail's CEO Isabel Donvil, met wie hij een winnend duo vormde aan het hoofd van The Reference, het digital-only agentschap gevestigd in Gent.

“Pieter is een echte pragmaticus die de behoeften van klanten altijd vooropstelt en businesskansen voor hen creëert. Dit past helemaal bij het ethos van AddRetail en ik denk dat hij perfect zal passen bij het team en onze klanten. Bovendien is Pieter een strateeg met een oog voor zowel zakelijke als digitale uitdagingen,” vertelt Isabel Donvil.

Van Tendeloo vult aan: “Ik ben verheugd om aan de slag te gaan bij dit bureau, dat nog jong is maar toch al een belangrijke speler is in zijn vakgebied. Ik deel de toekomstvisie van AddRetail, die retailcommunicatie situeert op het dynamische kruispunt van online en offline media om een ongeëvenaarde klantenbetrokkenheid te genereren.”

AddRetail gelooft sterk in digitale media om bedrijven en merken beter met hun klanten te verbinden en relevant te blijven in voortdurend veranderende markten. Van Tendeloo is essentieel in deze strategie, klinkt het bij het bureau. “Zijn kennis van technologieën stelt hem in staat om krachtige, op gegevens gebaseerde inzichten te identificeren en op maat gemaakte strategieën te bedenken die een transparante en meeslepende klantervaring bieden.”

Voor Myriam Blanpain, oprichter en voorzitter van AddRetail, “heeft Pieter het profiel dat het agentschap nodig heeft om zijn digitale transformatie te versnellen onder het leiderschap van Isabel Donvil.En zijn pragmatische en klantgerichte aanpak sluit perfect aan bij onze waarden.”