Pilot strooit met complimentjes voor Awel

Communication / News

PilotOp vrijdag 1 maart is het Complimentendag en eindigt de Vlaamse Week tegen Pesten. Het moment dus om complimentjes te delen en jongeren bewust te maken van het belang van een klein gebaar. Daarom tourt pennenfabrikant Pilot op donderdag 28 februari en vrijdag 1 maart met een complimentenbus langs (hoge)scholen en pleinen in België en Nederland. Het doel? Zoveel mogelijk complimentjes laten neerpennen op de bus.
Bovendien schenkt de pennenfabrikant voor ieder compliment 10 cent aan vzw Awel. Deze organisatie luistert naar kinderen en jongeren. Zij kunnen bij hen terecht voor een gratis en anoniem contact. Als je weet dat Pilot staat voor #happywriting in een #happyworld, is deze steun een logische stap. De actie is een vervolg op de actie van vorig jaar waarbij Pilot zich vestigde in treinstations en zo duizenden reizigers bereikte. Door dit jaar ‘on tour’ te gaan en zich te focussen op scholen hoopt de pennenfabrikant nog meer complimenten te verzamelen.
pilotWie er op de dag zelf niet bij kan zijn, kan toch zijn complimentjes delen en vzw Awel steunen. Hoe? via de website kan je nu al jouw compliment delen. Upload simpelweg je boodschap en de persoon voor wie deze bestemd is krijgt een kaartje met jouw complimentje in de mailbox. En hey, het hoeft niet bij één complimentje te blijven!