{Podcast} Artificiële intelligentie in retail: slim winkelen bij Albert Heijn

News / Podcast / Retail

Van intelligente boodschappenlijstjes tot shoppen zonder langs de kassa te moeten passeren: er wordt in de retailsector heel wat getest met artificiële intelligentie. Supermarktketens mikken steeds vaker op doorgedreven personalisering, waarmee ze hopen hun klanten beter te begrijpen en zo de klantervaring in hun winkels optimaal te maken.

Maar hoe ver staan we hier nu eigenlijk mee? Is artificiële intelligentie nog steeds iets van ‘in de films’? Of zijn retailers vandaag al volop aan het experimenteren met deze technologie? Wat is al zichtbaar in onze Belgische winkelrekken? En wat is onzichtbaar, zoals u in deze podcast zult leren?

Dat en veel meer ontdekt u in een nieuwe Team Talk Radio, met als gast Ann Maes, hoofd reputatie van Albert Heijn België. Ontdek de aflevering hieronder of op de gebruikelijke podcastkanalen. 

Team Talk Radio is een productie van PUB Magazine in samenwerking met PAN Studio. Journalisten Evy Van Ruyskensvelde en Marine Dehossay zijn de hosts van het format. De volledige lijst van platformen waar u PUB Team Talk Radio op kunt terugvinden: