Primus-filmpje primus op filmfestival

Awards / News

FreeSpirits-Primus

Een webdocumentaire van Primus won in de Gentse Vooruit de hoofdprijs van het Ride On Filmfestival. Dat festival beloont de beste films die over extreme sporten gaan. De winnende film, vertelt het verhaal van Angelo, de surfer en shaper uit Oostende die resoluut gekozen heeft om zijn leven te leiden op zijn manier. Hij maakt surfboards zonder compromissen in rare vormen en formaten en voorziet ze van grafische sterke prints. En hij kiest ook om zijn passie hier te beleven, in de koude noordelijke zeeën, en niet naar warme exotische plekken te verhuizen. Die drang naar onafhankelijkheid en vrijheid komen perfect overeen met de manier waarop Primus in de bierwereld staat. De brouwerij uit Haacht brouwt zonder toegevingen op kwaliteit en is als decennia lang gesteld op haar vrijheid.


De webdocumentaire van Angelo maakt deel uit van de 'Free Spirits'-reeks van Primus, gerealiseerd door Boondoggle en Hotel Hungaria Films. Daarin komt telkens een ander verhaal van een opmerkelijk figuur aan bod, ontdek alle verhalen op www.primus.be.

Technische fiche:
Client: Primus, Brouwerij Haacht
Client team: Boudewijn van der Kelen, Parsifal Adriaens, Benoit Gutschoven, Lien Meeus
Agency: Boondoggle
Agency team: Niels Schreyers, Yannick Dehaes, Jonas Moors, Sofie Jossart, Katrijn Busschaert, Sander Janssen, Maarten Van Herck
Film Production Company: Hotel Hungaria Film, team: Wim Bonte, Lien Vandereycken
Film Music: Adriaan Swerts