Een stralende zon, veel goesting om niets te doen en nog meer goesting in een frisse pint… Maar er is één probleem: het bier staat niet koud. Klinkt dit bekend in de oren? Hoog tijd dan om de tip van Primus en Boondoggle te checken.
De koelkast een paar graden kouder zetten, je bier aan de diepvries toevertrouwen, het flesje in nat papier wikkelen of het in een ijsemmer leggen met een beetje zout: allemaal passé. Kies voor een buitengewone manier om je pintje te koelen. Primus stuurde een flesje de ruimte in, als eerste Belgische bier ooit. Een geslaagde reis want het landde terug op aarde aan de ideale schenktemperatuur: 3 °C. Ontdek de ruimtereis van Primus op www.primus.be. En maak het jezelf daarna gemakkelijk: ga je lekker koude Primus proeven in het dichtstbijzijnde Primus-café.
PR/PA Manager - Recupel
Ben jij dé PR/PA Manager die de stem van Recupel wilt zijn? Wil […]
Head of Digital - Bridgeneers
We zoeken een ervaren digitaal specialist die bruggen kan bouwen tussen klanten en […]
Vacature Accountmanager Nationaal - Lijncom
Lijncom zoekt een dynamische professional voor de nationale verkoop van advertentieruimte op bussen, […]
Creative Director - Impuls Communicatie
Groeien, dat doen we samen. Met ons team, met onze klanten én met […]