Primus in space

Primus-1

Crea / News

PrimusEen stralende zon, veel goesting om niets te doen en nog meer goesting in een frisse pint… Maar er is één probleem: het bier staat niet koud. Klinkt dit bekend in de oren? Hoog tijd dan om de tip van Primus en Boondoggle te checken.

De koelkast een paar graden kouder zetten, je bier aan de diepvries toevertrouwen, het flesje in nat papier wikkelen of het in een ijsemmer leggen met een beetje zout: allemaal passé. Kies voor een buitengewone manier om je pintje te koelen. Primus stuurde een flesje de ruimte in, als eerste Belgische bier ooit. Een geslaagde reis want het landde terug op aarde aan de ideale schenktemperatuur: 3 °C. Ontdek de ruimtereis van Primus op www.primus.be. En maak het jezelf daarna gemakkelijk: ga je lekker koude Primus proeven in het dichtstbijzijnde Primus-café.