Programmatic: bent u nog mee?

Innovation / Media / News

UnsplashOpnieuw stellen PUB en Belga je voor om je ontbijt te boosten met een Breakfast Session gewijd aan een specifiek thema, onvermijdelijk voor de sector! Deze keer is het tijd voor programmatic… Megane De Bondt, hoofd van Xaxis Belgium, is van plan om “de mythes over dit onderwerp te doorbreken”. We zien je graag op 14 mei!
Als eerste stap – om de deelnemers mee te krijgen – herziet Megane De Bondt de werking van programmatic, platforms en technologieën, evenals de nuances tussen ‘traditionele’ digitale inkoop en programmatic. Het tweede deel zal interactiever zijn. Onze gastspecialiste zal niet aarzelen om haar persoonlijke mening te geven en deel te nemen aan een uitwisseling met de deelnemers! Een demonstratie van de platforms zal helpen om een concreet idee van de job te krijgen. Er volgt ook een meer praktisch gedeelte met eeen typische briefing en campagne set-up, waarbij de aanwezigen meer te weten komen over de optimalisatie om KPI’s op te volgen en ze belangrijke tips krijgen om te communiceren met klanten.
Over Megane De Bondt
Na haar afstuderen aan de ULB met een Master diploma in Bedrijfscommunicatie in 2012, begon Megane De Bondt haar carrière met een eenjarige ervaring als projectmanager bij Audio, een Belgisch audit- en marketingbedrijf. Met als wens op zich te specialiseren in digitaal zet ze in 2013 haar eerste stappen bij GroupM als campaign manager. Megane stond er in voor de voor search- en programmatic campagnes. Megane De Bondt heeft altijd de wensgehad  om zich te specialiseren in digitaal en zet in 2013 haar eerste stappen op GroupM als campaign manager.
Megane vult aan: « Ik specialiseerde me verder door volledig over te stappen naar het programmatic team van Xaxis (onderdeel van groupM). Mijn rol evolueerde vervolgens naar engagement manager voor Xaxis, met een focus op strategie, verkoop en trading, waarbij ik nog altijd één hand hield in platforms en data. Laatste data-update: ik ben nu verantwoordelijk voor het team van Xaxis Belgium sinds begin 2018. »

Megane De Bond

Praktisch:

Deze Breakfast Session vindt plaats op 14 mei van 8 tot 11 uur ten kantore van PUB, Arianelaan 5 in 1200 Brussel.