Progress krijgt nieuwe leiding en nieuw kantoor

Communication / News / People

ProgressProgress Communications, het PR-bureau voor innovatieve bedrijven in ICT en consumentenelektronica, zet zijn sterke groeiambities kracht bij. Het team is verhuisd naar Antwerpen en heeft zich versterkt met een ervaren managing director, Miek Gielkens, en twee jonge krachten, Tessa De Prins en Amanta Shehu.
Met kantoren in Brussel en Amsterdam groeide Progress Communications de voorbije jaren sterk. Door te focussen op technologie en innovatie bouwde het bureau een stevige klantenbasis uit. Het team van 20 mensen ondersteunt de communicatie van merken als FRITZ!, Bellabeat, iRobot, Konica Minolta, Microsoft, Sonos en Verizon Connect. De verhuizing van Progress Communications naar Antwerpen moet verdere groei toelaten en maakt het voor klanten extra vanzelfsprekend om voor een Benelux-aanpak te gaan. Zij kunnen voortaan immers rekenen op een – onder andere dankzij de fysieke nabijheid – nóg beter geïntegreerd Benelux-team.
Het aanwerven van Miek Gielkens als managing director past in dat groeiplaatje. Zij neemt de dagelijkse leiding over van Karolien Hessels, die de verantwoordelijkheid droeg voor zowel LVTPR als Progress Communications in België. “We willen de groei van alle LVT Group-labels een boost geven,” zegt Karolien Hessels. “Daarom zal ik me vooral focussen op de verdere ontwikkeling van LVTPR, en Miek op die van Progress Communications. Miek heeft in haar carrière ruimschoots haar kwaliteiten als teamleader getoond. Het Belgische Progress-team is dus in goede handen.”
Miek Gielkens heeft 20 jaar ervaring in PR en communicatie, zowel aan klant- als bureauzijde. Ze combineert een brede kennis van de Belgische markt met ruime ervaring in het ontwikkelen van internationale communicatiestrategieën voor b2b- en b2c-merken. Voor ze van start ging bij Progress Communications, was ze managing director bij Lewis. Eerst in de Belux, nadien in Maleisië en Singapore. “Ik ben erg blij om deel uit te maken van de Progress-familie en de LVT Group,” zegt Miek Gielkens. “Niet alleen de recente groei en de faam van Progress trokken me aan, maar ook het team en de klanten. Bij Progress staat gedrevenheid centraal, net zoals constructief en creatief denken. Waarden die me als gegoten zitten. Ik kijk ernaar uit om Progress Communications en onze klanten te helpen groeien.”
Met Tessa De Prins en Amanta Shehu heeft Progress ook jong talent aangetrokken. Beiden studeerden communicatiemanagement aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen. “Hun start bij Progress Communications laat zien dat Antwerpen een nieuwe markt opent voor het bureau, zowel op het vlak van klanten als werknemers. Ons team bestaat nu uit een goeie mix van ervaren en jonge mensen,” aldus Miek Gielkens.