Aantal lezers PUB.be de hoogte in

Media / News

road patrick-tomasso-151382-unsplashPUB krijgt er nog elke week abonnees bij. Logisch dat dit gevolgen heeft voor het aantal bezoekers van PUB.be. De website telt maandelijks nu net geen 70.000 gebruikers, een stijging met 66% op een jaar tijd en goed voor net geen 100.000 sessies.
Nog even op een rij wat abonnees in ruil krijgen. PUBNews, natuurlijk, elke weekdag. Op zaterdag is er PUB on Saturday. Met nieuws over nieuwe campagnes, new business en new people, met uiteraard berichten over media, research en marketing & communicatie in het algemeen. Niet-abonnees (die zich wel kunnen inschrijven voor de gratis newsletter) krijgen slechts een deel van de gepubliceerde artikels ook te lezen. PUB.be heeft diverse rubrieken, waarbij onder meer New Kids in Town, Research en natuurlijk ook Jobs (met packages met Vacature, Références en MediaSpecs) in het oog springen. Via PUB.be hebben abonnees volledige toegang tot de digitale inhoud van PUB, met daarbij ook de al verschenen nummers van PUB Magazine.
PUB Magazine, op papier en digitaal te lezen, brengt via dossiers, interviews en opiniestukken in kaart wat er op dit moment in deze sector leeft. En abonnees krijgen natuurlijk korting op evenementen van PUB, waarvan de Breakfast Session en het jaarlijks event over sustainability Orbit de bekendste zijn. Met dat alles opent PUB voor de leden van de PUB Community de deuren naar interactie, dialoog en samenwerking.
Analytics PUB
*Source/Bron: Analytics 05/12/2018 + 30/03/2019