PUB en Auxipress lanceren barometer rond duurzaamheid

Media / News / Research / Sustainability

De voorbije vijf jaar stond duurzaamheid centraal in de activiteiten van PUB. Daarom, en natuurlijk ook in het licht van onze Orbit by PUB xp binnenkort (zeer binnenkort!), lanceren we een eigen Orbit Media Barometer. Die is een directe weergave van duurzaamheid in de Belgische media. De interactieve live feed toont u – in het Frans en in het Nederlands – alle vermeldingen rond het begrip ‘duurzaamheid’.

De Orbit Media Barometer onderzoekt zowel de sociale als de traditionele media en belicht de meest gebruikte trefwoorden en zoekopdrachten rond het aspect duurzaamheid in de Belgische media. Wat zijn de meest gebruikte hashtags op nieuwssites en sociale netwerken? Welke persoonlijkheden of bedrijven zijn het meest actief op het gebied van duurzaamheid?

Deze barometer is beschikbaar tot het einde van dit jaar en geeft u inzicht in verschillende gegevens die u kunnen helpen uw communicatie rond dit onderwerp beter af te stemmen of te verbeteren.

Ter herinnering: Orbit by PUB vindt plaats op 20 oktober bij AG Campus vanaf 14u. U heeft nog geen zitje gereserveerd? Neem dan snel een kijkje op onze eventpagina voor alle informatie en registratie.