PUB Magazine vraagt om gescand te worden

4schools / Media / News

Wij laten de superlatieven aan u over, zelf kunnen we niet wegsteken dat we alvast erg tevreden zijn met de cover van het nieuwe nummer van PUB Magazine. Mooi werk van PLAYAR in samenwerking met Shai. Dank u, Bruno Dejonghe, Bas Gezelle, Elisabeth Puglia et les autres...!

Nadat u bent uitgekeken op de cover - neem een foto met je smartphone of scan met je QR-scanner en open de link - leest u nadien dit nummer natuurlijk in één ruk uit. Waarom? Daarom! En ook omdat u meer wilt weten over de manier waarop media (Roularta Media Group, HLN, Tarmac, RTL Belgium, Ventures Media en Play Media) en merken (zoals Elvea, Swinkels Family Brewers, Mondelez, Belfius, Coca-Cola en Orange) omgaan met social media.

Hoe strak houdt de Vlaamse mediaregulator influencers in het oog? Welke raad geven bureaus aan influencers? En iets helemaal anders: hoe relevant zijn muziekvideo's (nog)? Wat doet Roxane Schneider in New York? Wat doen politici op TikTok et cetera? Hoe ziet het nieuwe Boondoggle eruit? 

Ook meer dan lezenswaardig: het interview met vader (Stéphane) en zoon (Victor) Buisseret. Het gesprek met Francis Van Acker van DesignRepublic, hier in zijn hoedanigheid als kunstverzamelaar, En wat doen ze daar allemaal in Mechelen met die boekenkastjes? Kregen tot slot ook een plaatsje in dit nummer: Bart Klerckx (RCA), Vanessa Forest (Minale Design), Filip Vandewiele (Whats in a name?), David Grünewald (Pluginto.ai),  Liesbeth Dillen, Ludovic de Barrau, Joe La Pompe, Geert Keyaerts (Liquid), Bertrand Brach (WOOGIE Studio), Benoit Beaufils & Arnaud Tasiaux (Innate Motion)en Nadia Abbes (Promethea).

Beluister zeker ook de nieuwste Team Talk Radio, de podcast van PUB Magazine. In deze nieuwe aflevering gaan journalistes Evy Van Ruyskensvelde en Marine Dehossay in gesprek met TBWA en Publicis Groupe over mentoring in reclame. Hoe proberen zij jong talent aan te trekken en goed te begeleiden? Beluister de aflevering hier op Spotify.

Lees het magazine op papier of online.