Pubmarket ondersteunt #horecacomeback

News / Retail

Horecacomeback steekt de horecaondernemers nu een meer dan symbolisch hart onder de riem. Sinds de start op 3 april registreerden zich al 4.300 horecazaken en werden er voor meer dan 130.000 euro waardebonnen aangekocht. Dit initiatief kwam tot stand over alle concurrentiële grenzen heen. Frisdrankgiganten, brouwers, food- en foodservicebedrijven werkten samen aan dee lancering van het online ondersteuningsplatform #horecacomeback. De Belgische consumenten kunnen hierdoor op een veilige manier waardebonnen kopen van hun favoriete horecazaak en zo de broodnodige zuurstof geven aan de horecaondernemers om te kunnen overleven. 

De opbrengst van de waardebonnen stroomt integraal door naar de horecaondernemers die zich gratis kunnen registreren. De veiligheid van de consumenten wordt beschermd door een garantiefonds om gebeurlijke faillissementen op te vangen en de knowhow van Resengo om zeer snel een goed beveiligd online platform met grote capaciteit op te starten. Niet alleen bedrijven maar ook vakorganisaties zoals Toerisme Vlaanderen, Horeca Vlaanderen en hun Waalse tegenhangers zetten mee hun schouders onder één van de grootste ondersteuningsprogramma’s ooit voor de Belgische horeca. 

Als communicatiepartner van heel wat food- en foodservice ondernemingen werkt ook Pubmarket mee aan #horecacomeback. Pubmarket stond in voor de visual identity van het initiatief en ondersteunt de social mediacommunicatie.