PUB's Delight: Artiesten in poëtische bui... om thuis te supporteren

Crea / News

We zitten op enkele matchen van de play-offs en nooit eerder maakten nog zo veel ploegen kans om deel uit te maken van de apotheose van de competitie. Dat staat garant voor enorm spannende wedstrijden, die helaas niet in het stadion kunnen bekeken worden. Daarom schakelt Play Sports de hulp in van bekende supporters om de clubliefde aan te wakkeren in een poëtische oproep om jouw ploeg naar de play- offs te supporteren van thuis uit.

Muzikanten Jan Paternoster, Guido Belcanto en Dikke, kunstenaar en performer Kamagurka en schrijver Bert Moerman. Het zijn stuk voor stuk gepassioneerde voetbalsupporters, die net zoals alle anderen hun ploeg heel lang niet meer in levenden lijve aan het werk hebben gezien. Ook zij mogen het stadion niet meer binnen, terwijl hun ploeg een ongezien spannende strijd voert voor een plaats in play-off 1. Maar supporteren blijven ze doen, door thuis naar elke match te kijken. Want genialiteit moet gezien worden.

Om alle andere supporters te overtuigen hetzelfde te doen, hebben ze hun clubliefde omgezet in een poëtische oproep, ieder in zijn eigen unieke stijl. Een ode aan hun club, de spelers, het stadion, de sfeer, het plezier, het verdriet, de vriendschap, de onvergetelijke momenten, en al het mooie dat bij voetbal komt kijken.

Een ode die ze brachten op een plaats waar ze ook lang niet waren geweest: het podium. Hun live opvoering werd vastgelegd terwijl iconische voetbalbeelden op hen en het podium werden geprojecteerd. Het indrukwekkende geheel is te zien op tv, op sociale media en op playsports.be. Ook op radio en in print wordt hun krachtige oproep verspreid.

Wie zich bij hen wil aansluiten en hun ploeg ook naar de play-offs wil supporteren, kan zich abonneren via telenet.be/playsports.