Pure nostalgie: een gloednieuwe Joepie voor JEZ!

Media / News

HLN brengt eenmalig het Vlaamse jongerenmagazine Joepie opnieuw uit. De opbrengst gaat integraal naar het JEZ!-fonds. Pommelien Thijs siert de cover van deze unieke editie en houdt een pleidooi om lief te zijn voor jezelf. In het magazine vind je een XL-poster van Harry Styles en van Camille, plus extra posters van Måneskin, Wednesday, Stromae en Angèle. Dankzij Joepie kan je ook de laatste twee tickets voor het uitverkochte Harry Styles-concert winnen. Verder ontdek je jezelf door middel van leuke testjes - waaronder ‘Waarom ben jij een leuk lief?’-, zal TikTok nooit meer hetzelfde zijn dankzij de tips van JEZ!-ambassadeur Jonas Lips en onthullen Steffi Mercie en Gerben Tuerlinckx alles over hun leven als influencer. Vanzelfsprekend zorgt de legendarische seks- & bodyrubriek opnieuw voor rode oortjes.

De speciale editie van Joepie is vanaf dinsdag 7 maart in de krantenwinkel te koop voor 6 euro. De opbrengst gaat integraal naar JEZ!, het jongerencollectief waar VTM, Qmusic, HLN en Belfius hun schouders onder zetten.

Joepie in cijfers:

Eerste uitgave: 1973
​Laatste uitgave: 2015
​Gemiddeld leesbereik: 350.000 lezers
​Gemiddelde oplage: 90.000 exemplaren
​In het najaar van 2019 werd voor Rode Neuzen Dag ook een nieuwe Joepie gemaakt. De verkoop ervan bracht toen 155.000 euro op voor het goede doel.