Push To Talk geeft sneakpreview van AZ Sint-Maarten

Crea / News

AZ Sint-Maarten_Push To Talk (1)Push To Talk organiseerde 14 openingsevents voor AZ Sint-Maarten dat op 15 oktober 2018 de deuren opent. AZ Sint-Maarten koos Push To Talk uit om iedereen warm te maken voor de opening van het ziekenhuis. AZ Sint-Maarten_Push To Talk (11)Innovaties tillen de medische zorg naar een hoger kwaliteitsniveau en zorgen voor het best mogelijke comfort voor de patiënt. Alle medische disciplines van de huidige drie campussen komen samen op één plaats in Mechelen. Push To Talk heeft het verhaal van de fusie gebracht met authentieke verhalen van medewerkers en kleurrijke anekdotes van patiënten. Ze tonen de authentieke waarden van AZ Sint-Maarten in de praktijk.
AZ Sint-Maarten_Push To Talk (10) De waarden en kleuren komen ook terug in het nieuwe logo dat Push To Talk heeft ontworpen. In het logo zie je een omhelzing. Een knuffel om geluk te delen of troost te bieden, die moet verwijzen naar de warmte die je bij AZ Sint-Maarten en zijn medewerkers voelt. Het symboliseert ook de openheid waarmee het ziekenhuis patiënten, nieuwe inzichten en innovaties omarmt. Ook de kleuren van het nieuwe logo, diepblauw en okergeel, benadrukken de warme en open identiteit. Ze vloeien voort uit het gevelkunstwerk en zorgen zo voor verbondenheid tussen het logo en de architectuur van het gebouw. De verhalen lopen als kleurrijke draden door elkaar en verstrengelen zich tot een sterker geheel. Push To Talk heeft dit uitgedrukt in de scoubidou: een kleurrijk symbool van kracht en verbondenheid. Drie gekleurde draden symboliseren hoe de drie campussen samen een geheel vormen en sterker staan in de toekomst.AZ Sint-Maarten_Push To Talk (17)
In juni 2018 opende het ziekenhuis tien dagen de deuren voor een sneakpreview. Push To Talk organiseerde events en rondleidingen voor medewerkers, huisartsen, vips en buurtbewoners. 15.323 bezoekers luisterden naar de warme en inspirerende verhalen en gingen op verkenning in het moderne ziekenhuis. Het verhaal van AZ Sint-Maarten werd vlot gedeeld op social media en trok de aandacht van lokale en nationale pers.AZ Sint-Maarten_Push To Talk (15)