Q-music zegt JEZ! tegen feestweek op radioboot

Media / News

Van 27 tot 31 maart organiseert Qmusic de allereerste JEZ!-feestweek, met live radio vanop de JEZ!-boot die maar liefst vijf steden en gemeenten aandoet: Brugge, Deinze, Aalst, Boom en Antwerpen. De varende radiostudio zal bovendien bekende artiesten verwelkomen en luisteraars de mogelijkheid bieden om verzoeknummers aan te vragen. 

Varende Q-dj’s zoals Maarten Vancoillie, Dorothee Dauwe, Sean Dhont, Ulrike D'hauwer, Vincent Fierens en Tom De Cock zullen tijdens de JEZ!-feestweek immers volledig op verzoek draaien. Door een nummer aan te vragen via qmusic.be of de Q-app, kan het publiek trouwens een gift doen om het jongerencollectief JEZ! te steunen. Nadat jong dj-talent (geselecteerd tijdens de JEZ!-battle van Jana De Wilde) voor de dagelijkse opwarming heeft gezorgd, zullen daarnaast tal van bekende artiesten de revue passeren - zo komen onder meer Coely, Dimitri Vegas & MATTN, Regi, Niels Destadsbader, Gustaph en Pommelien Thijs het mooie weer maken.

De volledige line-up en alle praktische info zijn te vinden via deze link, waar je ook een gift kan doen, een actie kan opzetten of "LotJEZ!" kan kopen ten voordele van JEZ!

Foto ©DPG Media