Qmusic viert 20ste verjaardag met muziek en awards

Media / News

Qmusic zag 20 jaar geleden het levenslicht, op 12 november om precies te zijn. Om dat te vieren, speelt de radiozender tijdens zijn verjaardagsweek alleen maar de beste muziek uit 20 jaar Q. Luisteraars kunnen alvast stemmen op hun all-time nummer 1! Deze THX TO YOU Top wordt vanaf maandag 8 november een hele week lang geserveerd tussen 6u en 19u. Op vrijdag 12 november maken Maarten en Dorothee tussen 18u en 20u de ultieme nummer 1 bekend tijdens een glamoureuze awardshow. 

Naast de bekroning van de populairste song van de afgelopen 20 jaar, zal Qmusic met zeven andere THX TO YOU Awards haar luisteraars en heel wat bekende en minder bekende gezichten in de bloemetjes zetten. De avond wordt afgesloten met een feest, gepresenteerd door Vincent Fierens, waar een aantal van de belangrijkste artiesten uit de geschiedenis van Qmusic hun opwachting zullen maken, waaronder Clouseau, Bazart, Lost Frequencies, Ofenbach en Regi.

De volledige line-up wordt binnenkort bekendgemaakt. De luisteraars van Qmusic kunnen alvast exclusieve tickets winnen om deze avond mee te maken. En heel Vlaanderen kan op 12 november meegenieten van het spektakel via de radio, de website van Q en visual radio op tv.