Qualifio kwalificeert zes nieuwe krachten

Qualifio logo

News

qualifio

Voor het nieuwe werkjaar versterkt Qualifio zijn team met zes nieuwe krachten. Het verwelkomt in Louvain-la-Neuve Emmanuelle Benoit en Stéphane Vantroyen in zijn Team Ontwikkeling. Samen brengen ze meer dan dertig jaar ervaring in de ontwikkeling van webapplicaties mee. Hun ervaring is zowel een troef voor de ontwikkeling van de front end en back end als voor de integratie van de nieuwe functionaliteiten - na de recente aankoop van Swelly.

In het Team Sales & Account Management verstevigt Sophie Boulanger, pas afgestudeerd aan het IHECS, het team in Parijs als Account Manager, na een stage van zes maanden in de Franse hoofdstad.

Melvin Guijt voegt zich bij het Nederlandse team als Account Manager in het Amsterdamse vestiging. Hij zal nieuwe klanten kunnen volgen zoals Sanoma Nederland, RTL, VARA en nog vele anderen.

Deze aanwinsten bevestigen de Europese uitbreiding van Qualifio en vullen de opening aan van een nieuwe vestiging in Madrid in juni. Patrick Dost en Frédéric Dufour zijn er nu respectievelijk als Country Manager en Business Developer aan de slag.

Qualifio logo

Qualifio is een platform voor media, merken en bureaus die interactieve en virale inhoud willen creëren en publiceren op hun sites, mobiele applicaties en sociale netwerken.