Quick gaat voor goud deze zomer

Marketing / News

De Giant is al jaren hét symbool van Quick. Voor de vijftigste verjaardag van de hamburgerketen in juli wordt hij nu tijdelijk in een gouden jasje gestoken. De “Golden Giant” is nog steeds die iconische hamburger met zijn unieke saus die iedereen doet watertanden, maar voor deze speciale gelegenheid wordt hij geserveerd op een bijzonder gouden broodje in een gouden hamburgerdoosje.

Wie Quick zegt, zegt Giant

Twee burgers van puur Belgisch rundvlees, gesmolten cheddar, uitjes en knapperige sla, afgewerkt met een onnavolgbare saus op basis van mayonaise, ketchup en kappertjes… De vaste ingrediënten van de Giant zijn iedereen wel bekend. Ze worden natuurlijk geserveerd op een warm broodje en deze zomer pakt Quick uit met een unieke gouden versie: de “Golden Giant”. Dit goudkleurige broodje werd speciaal voor Quick ontwikkeld in België.

Kevin Derycke, CEO bij Quick, is erg trots: “Onze vijftigste verjaardag kunnen we natuurlijk niet zomaar laten voorbijgaan.De Giant was van bijzijn lancering een instant hit en hij is uitgegroeid tot de favoriete burger van de Belgen. Met de "Golden Giant" zeggen we op een smakelijke en opvallende manier dankjewel voor dat enthousiasme doorheen de jaren. Bij Quick serveren we geen burgers op een gouden bord, we zorgen gewoon zelf voor gouden hamburgers!”

De Golden Giant is verkrijgbaar in alle Quick-restaurants vanaf dinsdag 1 juni tot en met 23 augustus 2021 aan de prijs van een normale Giant. Die vaste waarde blijft natuurlijk naast de Golden Giant op de menukaart staan. 1 ding is zeker, net als al die Belgische sporthelden zal Quick zich deze zomer van zijn beste kant laten zien – er staat nog heel wat te gebeuren!