Quick speelt The Formidable Challenge

Crea / News

QuickVoortaan kunnen baconlovers hun hart ophalen bij Quick. De komende maanden staat er een speciale tijdelijke variant van de Formidable op het menu: de Formidable Bacon. En sinds Quick in 2016 weer volledig in Belgische handen kwam, trekt het merk bewust de Belgische kaart: zowel qua smaak als qua samenwerkingen met Belgische leveranciers.

Ook bij de Formidable Bacon heeft Quick ervoor gekozen om de productieketen voor elk ingrediënt zo kort mogelijk te houden. De Belgische hamburgerketen werkt daarom samen met lokale leveranciers: van het rundsvlees uit Anderlecht, de sla en reepjes spek uit de West-Vlaamse gemeentes Pittem en Westrozebeke tot de krokante tijgerpistolet uit het Brusselse Ganshoren, de tomaten uit Sint-Katelijne Waver, het gerookte pepersausje uit Leuven en last but not least de Oud Brugge-kaas natuurlijk uit Brugge.

Kevin Derycke, CEO bij Burger Brands Belgium, is duidelijk: “We zijn ervan overtuigd dat dit gebruik van lokale ingrediënten Quick nog een stapje dichter brengt bij de Belg. We zijn op en top Belgisch en zijn er trots op dat we die lokale producten van bij ons in de verf kunnen zetten bij zowel onze vaste waarden als bij tijdelijke aanbiedingen. We zien ook dat onze keuze aanslaat, want wegens succes verlengen we nog enkele maanden de milkhshake Cuberdon, die we op smaak brengen met de ‘neuzekes’-snoepjes van Geldhof uit Eeklo.”QuickDe Formidable Bacon wordt vergezeld van een ludieke wedstrijd‘The Formidable Challenge’, waarbij spelers via een game reepjes bacon moeten verzamelen om zo kans te maken op een waterproof Bluetooth speaker.